Az EGÉSZség felé II. - ÖnmagadbanVan egy tudatállapot, mely mélyen benned pihen valahol. Ez a tökéletes egyensúly, a harmónia avagy az egészség állapota.  Itt működsz a leghatékonyabban, minden körülményre a lehető legjobban reagálsz, mert kapcsolatban állsz a belső hangoddal; az intuícióddal.
Eddigi utazásod során egy igaz társ, amire rátaláltál, melléd szegődött és soha el nem hagy, ha te is úgy akarod. Mert mit is mond a belső hang?


"Tedd azt, amitől belül jó érzésed van, és ne tedd azt, amitől nem érzed jól magad!"

Mindannyian egy céllal jövünk a világra, te is. Ez a cél motivál  minden nap, tehát csak olyasvalami lehet, aminek a megtételétől jól érzed majd magad. Mi ez a cél? Az, hogy boldog légy!


A belső hangot lehet hallani és lehet hallgatni is rá (és természetesen el is lehet nyomni, de ez itt nem opció!).
Nehéz feladat, sok figyelmet igényel. Befelé. Olyan, mint megtanulni egy idegen nyelvet. Idővel egyre könnyebb és könnyebb lesz. 

Először meghallod. Nem biztos, hogy hallgatni is fogsz rá minden alkalommal, de már az is haladás, ha felismered, hogy mikor kellett volna hallgatnod rá. Itt már érted a nyelvét, de még nem beszéled. De majd fogod, ne aggódj! 

A tested minden benned zajló feszültséget visszatükröz. Előadja a benned zajló folyamatokat, mint egy színész a színdarabot. Megjeleníti, láthatóvá, érezhetővé, megfoghatóvá teszi; feltünteti számodra.

Fizikai szinten a tünet a betegség, a baleset vagy egyéb rossz érzés.
Ezek az események azért következhetnek be, mert figyelmen kívül hagyod az intuíciódat, nem figyelsz eléggé.
Természetesen itt is van választásod. 

Egyik út: megbetegedsz és kezeled, kezelik a tünetedet. Elmúlik, éled az életed, majd újra beteg leszel, kezelnek....és így tovább amíg az utazásod véget nem ér.

Másik út: megbetegedsz és elgondolkodsz azon, hogy miért történt ez veled, mi hozta ezt benned létre.

A tested megmutatja, mit engedtél meg magadnak. Eldöntheted, hogy folytatod tovább ezt a létezési módot, vagy változtatsz azon.  Vagyis: ha a jelentkező tünet válasz a jelenlegi létezésedre, akkor egy más módon való létezéssel megszüntetheted azt. Te vagy az, aki erről döntesz!

Lassan megismerd és megérted a tested nyelvezetét, majd egyre hamarabb veszed az üzeneteket, egyre gyorsabban reagálsz rájuk. Ráeszmélsz arra, hogy te teremted a kellemetlent és a kellemest is. Óriási felismerés ez, amely hihetetlen erőt ad majd neked!

Figyelsz és hallgatsz a belső hangodra. Felvállaltad a felelősséget az állapotodért. Úgy cselekszel, ahogy az számodra helyes. Kialakult az összhang.
Így leszel egészségesebb és boldogabb!

Folyt.köv.!A képekeDarren Hester készítette.

0 megjegyzés: